Voor vergaderingen, teamuitjes en teambuilding ben je bij de Boerhaarshoeve aan het juiste adres. Samen met ons enthousiaste team stel je een passend programma op en alles wordt geregeld. 

Vergaderen/cursus

Op zoek naar een locatie voor vergaderingen/cursussen buiten de muren van het kantoorpand? De Boerhaarshoeve biedt hier uitstekende mogelijkheden voor. Onze vergader-/cursusruimten hebben een prettige ongedwongen sfeer en zijn voorzien moderne vergaderfaciliteiten. De rustgevende en inspirerende omgeving is uitermate geschikt voor een break. Maak bijvoorbeeld een stevige wandeling door de Drentse bossen of onderneem een leuke teambuildingactiviteit.

Onze vergader-/cursusruimten zijn al te huur vanaf €15,00 p.p. en er zijn diverse cateringmogelijkheden. Ook zijn er verschillende teambuildingactiviteiten te ondernemen in de omgeving van of op de terreinen van de Boerhaarshoeve. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee!

Bedrijfsfeest

Iets te vieren? Onze zaal ‘‘Onder de Hooizolder’’ is een multifunctioneel inzetbare ruimte, geschikt voor allerlei type bedrijfsfeesten. Van een personeelsfeest tot een jubileumviering en een zakelijke borrel. De capaciteit van deze ruimte is ca. 50 personen (afhankelijk van de gewenste opstelling).

De huur van deze zaal is goed te combineren met een leuke groepsactiviteit en er zijn verschillende cateringmogelijkheden. Van koffie/thee met gebak tot een hapjesbuffet, een volledig verzorgd lunch- of dinerbuffet of een indoor grill. Ook is het mogelijk enkel de zaal te huren en zelf voor hapjes en drankjes te zorgen, of om de catering deels zelf te doen en deels door ons te laten verzorgen. Zo biedt de Boerhaarshoeve mogelijkheden voor elk budget.

Personeelsuitje/teambuilding

Niet klinisch en koud maar sfeervol, gemoedelijk, warm én niet geheel onbelangrijk: betaalbaar. De Boerhaarshoeve is met haar ligging aan de rand van de Hondsrug, omringd door het mooie Drentse landschap met bos en heide, dé ideale locatie voor een personeelsuitje of teambuilding.

De Boerhaarshoeve heeft een breed aanbod van betaalbare activiteiten en er zijn verschillende cateringmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee en maken graag een op maat gemaakt programma passend bij de wensen en behoeften. 

Kerst- en nieuwjaarsborrel

Ook voor een kerst- en nieuwjaarsborrel ben je bij de Boerhaarshoeve op het juiste adres. Een knisperend kampvuurtje, en behaaglijk warme en sfeervol ingerichte zaal en een uitgebreid aanbod van cateringmogelijkheden.

Een actief/sportief tintje toevoegen aan de kerst- en nieuwjaarsborrel? Bekijk dan ons aanbod van activiteiten eens. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee!  

Contact
Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.