Een trekkertram is een tram waarbij de paarden zijn vervangen door een tractor. In de nadagen van de paardentram zocht men naar een eenvoudige modernisering, waarbij de oude trambaan en rijtuigen verder konden worden gebruikt, maar wel gemotoriseerd. De meeste tractortrams begonnen in de jaren rond de Eerste Wereldoorlog, de laatste reden in het begin van de jaren dertig. (bron Wikipedia)

Onze trekkertram

Onze trekkertram is een omgebouwde schamelwagen die plaats biedt aan ongeveer 35 personen en voortgetrokken wordt door een tractor. Met deze trekkertram organiseren we leuke groepsactiviteiten zoals bijvoorbeeld Drop & Hike en vervoeren we groepen van A naar B. Daarnaast kunnen we ook een trekkerttram tocht maken met uitstapjes inde directe omgeving,  uiteraard kunnen we dan ook even stoppen voor een gezellige picknick of sherrystop. En als het koud is? Geen probleem, de TrekkerTram kan lekker verwarmd worden!

Prijzen

Een rit in de TrekkerTram kost  €75,- per uur. In combinatie met een dagtocht,  lunch of picknick gelden er uiteraard andere prijzen. Daarvoor kunt u het beste even met ons overleggen. Ritten met de TrekkerTram zijn ontzettend leuk voor bijvoorbeeld groepen vrienden, familie of collega's. Of helemaal top bij een bruiloft! Afhankelijk van waar u woont, kunnen we u en uw gezelschap zelfs ophalen van huis. Voor een leuk plan denken wij graag met u mee. 

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.