Drenthe heeft een prachtige natuur te bieden die voor ruiter en amazones vrij toegankelijk zijn. Zandpadjes wissel zich af met de heide en boomrijke bossen. Hier is veel te beleven en een leuk buitenrit is vast een welkom afwisseling voor paard en ruiter. Vanaf de Boerhaarshoeve rijdt u zo de bossen in.

Ook voor de verzorging van de geliefde viervoeter wordt gezorgd doormiddel van ruime weides, 12 stallen, stapmolen en een altijd te berijden buitenbak.Voor het wel van de ruiter en amazones zorgt de Boerhaarshoeve met overnachtingsmogelijkheden, aanvullende activiteiten en mogelijke lekkere maaltijden. Zie ook de mogelijkheden voor overnachten.

Ruiter en men arrangement 2018

Ruiter- en men arrangement Boerhaarshoeve vanaf €29,50.

Deze zomer genieten met uw paard van de Drentse gemoedelijkheid en natuurschoon. De omgeving van Grolloo heeft vele ruiter- en menroutes en geeft u daarom vele mogelijkheden om dagenlange trektochten te maken met uw paard,pony of aanspanning.

Het arrangement bestaat uit :

• Verblijf in rustiek ingerichte ‘Kapschuurlodges’ (tot 8 personen) of een van de glamping verblijven ‘Groepsglamping’ of ‘GlampCamp’ die ook geschikt zijn voor grotere groepen.

• Weidegang voor uw paard

• GPS routes

• Gebruik buitenbak en stapmolen

 

Weekendprijs vanaf € 29,50 per persoon en midweek va € 65,- per persoon.

Het arrangement is te boeken vanaf 2 t/m 40 personen.

Exclusief:

• Stalling van uw paard of pony

• Verzorging (er zijn mogelijkheden voor volledige verzorging)

• Huur GPS apparaat

zie ook overnachtingsmogelijkheden:

Glampcamp

Kapschuurlodges

GroepsGlamping

Wilt u meer informatie omtrent een gezellig weekend met uw menclub of ponyclub?

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Stel: Uw geboekte vakantie kan helaas niet doorgaan? Sluit dan een annuleringsverzekering af voor uzelf en uw paard Nadat u uw vakantie heeft geboekt zou het afsluiten van een annuleringsverzekering de eerstvolgende stap moeten zijn. Uw vakantie kan niet doorgaan wanneer bijvoorbeeld uw paard ziek of kreupel is of erger nog overlijdt. Vanaf nu kunt u zich via deze site tegen dit financiële risico verzekeren. Via onderstaande link kunt u een annuleringsverzekering afsluiten waarbij niet alleen uzelf bent verzekerd, maar ook uw paard is meeverzekerd. Klik op onderstaande link voor info en afsluiten.

http://www.paardenprovincie.nl/topmenu/annulering