NIEUW! Al jaren organiseren wij in de zomer instructiekamp. Omdat er veel vraag is naar een kamp voor volwassenen bieden wij dit jaar voor het eerst een weekend voor ruiters van 20+ aan. Van 26 tot en met 28 oktober 2018 organiseren we een weekend voor ruiters vanaf 20 jaar, waarin allerlei lessen worden gegeven, waaronder dressuur,- spring- en crosslessen. Met een gevarieerd en op maat gemaakt programma werk je samen met gediplomeerde instructeurs naar jou persoonlijke trainingsdoelen toe!

Het Outdoor-Eventing weekend

Tijdens dit weekend staan er elke dag lessen op het programma, waaronder dressuur,- spring- en crosslessen. Samen met de gediplomeerde instructeurs ga je aan de slag om nieuwe dingen te leren. Gedurende het weekend wordt er aan de vaardigheden gewerkt die je tijdens een SGW wedstrijd nodig hebt. Eventing, ook wel SGW genoemd, is in de laatste jaren erg populair geworden. Dit omdat het de meest veelzijdige discipline is in de gehele paardensport. 

Vanzelfsprekend heeft niet iedereen hetzelfde niveau en zijn de individuele doelen bij de deelnemers anders, waarmee we tijdens de invulling van het programma rekening houden!

Het weekend is volledig verzorgd in een van de gezellige groepsverblijven van de Boerhaarshoeve en je paard kan op stal of in de wei. Alle andere opties zijn natuurlijk bespreekbaar.

Prijzen: Een weekend met weidegang € 250,-. Een weekend inclusief stalling € 300,-. Er is een beperkt aantal huurpaarden beschikbaar, de prijs voor een weekend met huurpaard is € 300,-.

Samenwerking

Voor het Outdoor Instructie weekend zijn we wederom een samenwerking met Wieneke Hadderingh aangegaan. Wieneke is Allround en Eventing instructrice, crossbouwer en KNHS-docent. Wieneke geeft al een aantal jaar met veel enthousiasme de crosslessen van de instructieweken. Samen met KNHS-docent en ORUN-Examinator Roel-Poppe en Frida Lubbers een ideale combinatie. 

Inschrijfformulier Outdoor-Instructieweekend
  • --