Wilt u tijdens uw verblijf een paard of pony meenemen? Dat kan! Drenthe heeft een prachtige natuur te bieden die voor ruiter en amazones vrij toegankelijk zijn. Zandpaden wissel zich af met de heide en boomrijke bossen. Hier is veel te beleven en een leuke buitenrit is vast een welkom afwisseling voor paard en ruiter. Vanaf de Boerhaarshoeve rijdt u zo de bossen in.

We hebben ruime weides, 8 stallen, een altijd te berijden buitenbak en een crossterrein . Voor het wel van de ruiter en amazones zorgt de Boerhaarshoeve met overnachtingsmogelijkheden, aanvullende activiteiten en mogelijke lekkere maaltijden. Zie ook de mogelijkheden voor overnachten.

Ponykamp of ruiterweek

De boerhaarshoeve is ook een uitstekende plek voor een ponykamp of ruiterweek. Hiervoor kunt u bij ons gebruik maken van de buitenbak en crossterein. Ook voor bosritten is de Boerhaarshoeve geschikt, vanuit hier bent u zo in het bos. Ook bieden we aanvullende  activiteiten aan en maaltijden.

de duinridders in de buitenbak de duinridders in de buitenbak

Wilt u meer informatie omtrent een gezellig weekend met uw menclub of ponyclub?

Stel: Uw geboekte vakantie kan helaas niet doorgaan? Sluit dan een annuleringsverzekering af voor uzelf en uw paard Nadat u uw vakantie heeft geboekt zou het afsluiten van een annuleringsverzekering de eerstvolgende stap moeten zijn. Uw vakantie kan niet doorgaan wanneer bijvoorbeeld uw paard ziek of kreupel is of erger nog overlijdt. Vanaf nu kunt u zich via deze site tegen dit financiële risico verzekeren. Via onderstaande link kunt u een annuleringsverzekering afsluiten waarbij niet alleen uzelf bent verzekerd, maar ook uw paard is meeverzekerd. Klik op onderstaande link voor info en afsluiten.

http://www.paardenprovincie.nl/topmenu/annulering

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.