Een weekend vol met allerlei trainingen, bedrijfsbezoeken en workshops speciaal voor ruiters vanaf 20 jaar, leerzaam, uitdagend maar ook vooral enorm gezellig. Wil jij graag iets leren over je paard en hou je van gezelligheid?  Dan is het instructieweekend perfect voor jou. In het voorjaar organiseren we weer een kamp van 17 tot en met 19 april 2020

Het Outdoor-Eventing weekend

Tijdens dit weekend staan er elke dag lessen op het programma, waaronder dressuur,- spring- en crosslessen. Samen met de gediplomeerde instructeurs ga je aan de slag om nieuwe dingen te leren. Gedurende het weekend wordt er aan de vaardigheden gewerkt die je tijdens een SGW wedstrijd nodig hebt. Eventing, ook wel SGW genoemd, is in de laatste jaren erg populair geworden. Dit omdat het de meest veelzijdige discipline is in de gehele paardensport. 

Vanzelfsprekend heeft niet iedereen hetzelfde niveau en zijn de individuele doelen bij de deelnemers anders, waarmee we tijdens de invulling van het programma rekening houden! Ook als je normaal gesproken geen eventing rijdt is dit een ontzettend leuk kamp.

Het weekend is volledig verzorgd in het gezellige Outdoor CabinCamp van de Boerhaarshoeve en je paard kan op stal of in de wei. Alle andere opties zijn natuurlijk bespreekbaar.

Prijzen: Een weekend met weidegang € 250,-. Een weekend inclusief stalling € 300,-.

Samenwerking

Voor het Outdoor Instructie weekend zijn we wederom een samenwerking met Wieneke Hadderingh aangegaan. Wieneke is Allround en Eventing instructrice, crossbouwer en KNHS-docent. Wieneke geeft al een aantal jaar met veel enthousiasme de crosslessen van de instructieweken. Samen met KNHS-docent en ORUN-Examinator Roel-Poppe en Frida Lubbers een ideale combinatie. 

Inschrijfformulier Outdoor-Instructieweekend

Geef je snel op via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Outdoor-Instructieweekend