De Boerhaarshoeve Outdoor-Instructieweken zijn een perfecte manier om samen met je paard of pony meer te kunnen bereiken. Met het gevarieerde en op maat gemaakte programma kun je op een leuke manier toewerken naar jou persoonlijk(e) trainingsdoel(en)!

Instructieweken Boerhaarshoeve Grolloo Instructieweken Boerhaarshoeve Grolloo

Introductie

Wil je deze zomer én vakantie vieren én tegelijkertijd onder professionele begeleiding nieuwe dingen leren en lekker rijden met eigen paard/pony. Tijdens onze Outdoor Instructieweken krijg je de kans om je verder te ontwikkelen als combinatie, en daarbij een gezellige week te beleven! Er is veel ruimte om nieuwe dingen te leren en te doen maar ook vooral veel lol te hebben. Zo is er voor ieder wat wils en het programma wordt op individuele wensen ingericht. De Boerhaarshoeve biedt gezellige weken aan voor alle leeftijden en niveaus; van de jongste ponycombinaties tot en met doorgewinterde wedstrijdruiters.

Data Zomervakantie 2020

Week 1 van maandag 27 juli tot en met vrijdag 31 juli

Week 2 van maandag 3 augustus tot en met vrijdag 7 augustus

De Outdoor Instructieweek

Gedurende deze leerzame en afwisselende week krijg je elke dag lessen, waarin er gewerkt gaat worden aan alle vaardigheden die je nodig hebt tijdens een SGW wedstrijd.
Eventing, ook wel SGW genoemd, is in de laatste jaren erg populair geworden. Dit omdat het de meest veelzijdige discipline is in de gehele paardensport. Vooral het overwinnen van vaste en natuurlijke hindernissen in het bos geeft een intensieve adrenaline kik. Daarnaast past trainen in terrein perfect bij het natuurlijke gedrag van het paard waardoor bijna alle paarden enthousiast meewerken en ontzettend veel leren (vaak meer dan in een gewone training).
Vanzelfsprekend heeft niet iedereen hetzelfde niveau en zijn de individuele doelen bij de deelnemers anders, waarmee we tijdens de invulling van het programma rekening houden.

Gediplomeerde KNHS docenten Wieneke Hadderingh, tevens crossparcoursbouwer en fanatiek eventing amazone, en Roel-Poppe en Frida Lubbers staan klaar om samen met jou een plan te maken, waarmee je ook thuis verder kunt. In de avonden staat de gezelligheid van de hele groep centraal en natuurlijk is er genoeg tijd voor ontspanning. Op het terrein van de Boerhaarshoeve zijn volop mogelijkheden om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. 

Deze week is dus geschikt voor een ieder die zich verder wil ontwikkelen met zijn paard of pony en daarnaast een gezellige tijd wil hebben! Ook zonder specifieke eventing- en wedstrijdervaring ben je van harte welkom.

De Outdoor instructieweek start op maandag om 13.00 uur en eindigt op vrijdag om 13.00 uur na de lunch. De midweek is volledig verzorgd in het Outdoor CabinCamp van de Boerhaarshoeve en je paard of pony kan op stal of in de wei. 

Prijzen: Midweek inclusief stalling €450,-  en een midweek met weidegang €350,-

Samenwerking

Voor de Outdoor-Instructieweken zijn we de samenwerking aangegaan met Wieneke Hadderingh. Wieneke is naast Allround en Eventing instructrice ook crossbouwer en KNHS-docent en heeft de nodige ervaring in het organiseren en leiden van instructieweken. Samen met KNHS-docent & ORUN-Examinator Roel-Poppe en Frida Lubbers een ideale combinatie van kennis en expertise in het begeleiden van jeugd en kinderen. Daarnaast werken we met verschillende gastinstructeurs ieder met zijn of haar eigen specialiteit.

Naast het technisch inhoudelijke niveau van de trainingen en de lessen, staan creativiteit, zelfstandigheid en voornamelijk plezier met je paard of pony centraal. 

Inschrijfformulier Outdoor-Instructieweken

Inschrijfformulier Outdoor-Instructieweken

Wilt u meer informatie over de Outdoor-instructieweken? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.