Naast prachtige ritten door de mooie omgeving van Drenthe organiseert Drenthe Trails meer! Bij aankomst na de ritten zullen er verschillende workshops en clinics worden georganiseerd. Ook voor partners en kinderen die graag mee willen is er van alles te doen in de omgeving. 

Aan de inhoud van het Side Event wordt nog hard gewerkt maar er komen een aantal leerzame en spectaculaire clinics, workshops en demonstraties voorbij tijdens de stoerste paardrijmeerdaagse van Drenthe! Houd deze pagina in de gaten voor updates.

Partner Programma

Neem je graag het hele gezin mee maar stapt niet iedereen op het paard? Geen probleem! Er is genoeg te beleven in de omgeving.

Op zaterdag hebben we een mooie wandel- of fietsroute klaarliggen die langs dezelfde lunchstop gaat als de deelnemers van de Drenthe Trails. En zondag rekenen we ook met de brunch op de deelnemers van het partnerprogramma. 

Tickets voor het partnerprogramma vind je hier

Crosslessen tijdens de Drenthe Trails!

Zaterdag 13 juli, tijdens de Drenthe Trails, worden er crosslessen gegeven op het terrein van Hippisch Holtrijk. De crosslessen worden gegeven door Wieneke Haddering, een ervaen allround en eventing instructrice, crossbouwer en KNHS-docent. 

Inschrijfformulier Crosslessen

Inschrijfformulier Crosslessen