Wat is voor paardenliefhebbers leuker dan samen met vrienden/familie of de rijvereniging de hele dag of een dagdeel op je grote vriend onderweg te zijn en dat in de mooie natuur? De Boerhaarshoeve verzorgt uw persoonlijke dagtocht of organiseert buitenritten-  individueel en volledig op wens.

Aanvullend op uw dagtocht of buitenrit kunnen wij ook voor GPS zorgen- zo kunt u uw dagtocht/buitenrit nog leuker en spannender maken. Naast een picknick kan er ook een sherrystop geregeld worden.

Geen eigen paard

Heeft u zelf geen eigen paard ter beschikking of is u paard ziek of niet geschikt voor een dagtocht of buitenrit? Dat is geen probleem. Manage Gasselte (10 minuten rijden) heeft voor zulke gevallen paarden van elk niveau ter beschikking. Zo kunt u gezellig met uw vrienden/familie of vereniging mee gaan met een superleuke, uitdagende en gezellige dagtocht/buitenrit.

Wilt u meer informatie omtrent de dagtochten op maat?

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Stel: Uw geboekte vakantie kan helaas niet doorgaan? Sluit dan een annuleringsverzekering af voor uzelf en uw paard Nadat u uw vakantie heeft geboekt zou het afsluiten van een annuleringsverzekering de eerstvolgende stap moeten zijn. Uw vakantie kan niet doorgaan wanneer bijvoorbeeld uw paard ziek of kreupel is of erger nog overlijdt. Vanaf nu kunt u zich via deze site tegen dit financiële risico verzekeren. Via onderstaande link kunt u een annuleringsverzekering afsluiten waarbij niet alleen uzelf bent verzekerd, maar ook uw paard is meeverzekerd. Klik op onderstaande link voor info en afsluiten.

http://www.paardenprovincie.nl/topmenu/annulering