24 december 2014 - 

 

In 2015 hebben we een aantal nieuwbouw en veranderplannen. Dit om de vraag naar dagarrangementen en het succes van het 'Glamping voor Groepen'
beter te kunnen bedienen.

 

Stappenplan:

In 2012 hebben we al een start gemaakt met deze plannen. Er is toen een plan gemaakt voor zowel bebouwing als terrein inrichting door een Landschapsarichitect en Landschapsbeheer Drenthe> Dit is voorgelegd aan de gemeente, en deze was erg enthousiast over deze ontwerpplannen.

In eerste instantie wordt er een schuur gebouwd van ongeveer 300 m2, deze gaat dienen als opslag, paardenstalling en nieuw sanitair voor het Glampingterrein. (zie tekening). deze schuur krijgt een landelijke uitstraling met bijvoorbeeld inlands eiken gevelbekleding.

Als deze schuur klaar is wordt de huidige paardenstal omgebouwd tot multifunctionele ruimte. Deze ruimte krijgt een sfeervolle inrichting met bar en vergader en workshop faciliteiten. Er is ook plaats voor de Indoor Grill en buffetruimte. De 'Peerdestal' krijgt een Drents landschappelijke inrichting en wordt geschikt voor vergaderingen, besloten feestavonden en workshops.

Als laatste wordt op de plaats waar nu de groene systeembouw schuur staat een vier roedige hooiberg gebouwd. De oude wagenschuur die nog er nog staat vormt dan samen met deze hooiberg een mooie overdekte bbq plaats en een ideale slechtweer accommodatie. tevens wordt dit een mooie overdekte speelplaat voor de kinderen.