21 december 2017 - 

De feestdagen stonden voor de deur en dan is het een traditie geworden om een eindejaarsborrel te organiseren met ons team. Ons team bestaat uit een locatie in Emmen, Burgum en Ter Apel en breng dat maar eens allemaal samen op een plek die voor iedereen te behappen is. Een collega en ik hebben deze 'zware' taak op ons genomen om onze collega's een leuke, gezellige middag te bezorgen. 

Uit eigen ervaring weet ik dat het goed vertoeven is op de Boerhaarshoeve en zo kwamen we op het idee om de eindejaarsborrel hier te organiseren. Tijdens het telefonisch contact met de Boerhaarshoeve hebben we onze wensen uitgesproken. Het fijne is dat de Boerhaarshoeve met je meedenkt en niks te gek is. We moesten de middag beginnen met een werkoverleg daarna een activiteit en ook nog iets eten. Dit bleek allemaal geen probleem bij de Boerhaarshoeve. Zelfs onze eigen gemaakte Eindejaarsquiz konden we uitvoeren.

Bij aankomst op de 21ste december was de zaal in kerstsfeer gebracht en was er voor iedereen thee of koffie met iets lekkers. Na het werkoverleg zijn enkele collega's een stukje gaan wandelen in de prachtige omgeving, anderen gingen gezellig klaverjassen of deden leuke Oudhollandse spelletjes binnen en buiten. Onder het genot van een hapje en drankje besteedde iedereen in een zeer relaxte sfeer, een gedeelte van de middag. 

Na onze eigen eindejaars quiz, waarbij we gebruik konden maken van de faciliteiten van de Boerhaarshoeve, stond er een heerlijke barbecue voor ons klaar. En wat fijn dat we zelf niet hoefden te bakken want ook dat werd voor ons gedaan. Heerlijke salades, stokbrood, friet en sauzen stonden in buffet vorm voor ons klaar. Ook was er gedacht aan de collega's die vegetarisch zijn of een speciaal dieet hebben. 

Wij hebben een hele gezellige, goed verzorgde middag en gedeelte van de avond gehad.

De Boerhaarshoeve is een echte aanrader voor een personeelsuitje.