Groepen die nu een verblijf in één van onze groepsaccommodaties boeken voor een weekend in maart of april 2019 kunnen gebruik maken van onze voorjaarsactie! Bij je boeking ontvang je een dropping met onze trekkertram én een heerlijk ontbijt op zaterdag of zondag. 

Trekkertram dropping

Zowel overdag als 's avonds is onze trekkertram dropping een leuke groepsactiviteit. Wanneer iedereen heeft plaatsgenomen in onze trekkertram kan het feest beginnen. De route gaat via mooie achteraf weggetjes en door het  bos naar één of meerdere 'drop' plaatsen. Overdag zie je op de wandeling terug naar de Boerhaarshoeve de natuur weer ontwaken uit haar winterslaap terwijl het 's avonds vooral spannend is wie als eerste de weg terug weet te vinden.

Drents ontbijt

Na een nachtje lekker slapen gaat een goed ontbijt er vaak wel in! Wat is er nou lekkerder dan zo kunnen aanschuiven aan onze goed gevulde Drentse ontbijttafel?

Accommodatie's

Voor iedere groepsgrootte hebben we een geschikte accommodatie. Kleinere groepen kunnen prima terecht in de Deel,  voor groepen tot 42 personen is De Stal zeer geschikt en de Boerderij is ideaal voor groepen tot 80 personen.  

Omgeving

In het vroege voorjaar is er genoeg te beleven in de omgeving. Kinderen mee? Neem dan eens een kijkje bij één van de schaapskooien in de buurt. Wedden dat er al lammetjes zijn? Een bezoek aan de hunebedden, museumdorp Orvelte of één van de steden Groningen, Emmen of Assen is ook zeker de moeite waard!

Gebruik maken van deze leuke aanbieding of vragen? Neem contact met ons op!