Ben je op zoek naar een unieke betaalbare plek voor je kamp, mini-festival of groepsuitje? Op ons groepskampeerterrein kun je  met een kleine of grote groep terecht.  Met eigen tent, camper of caravan en eventueel gebruik maken van een grote ingerichte (safari)tent als gemeenschappelijk dagverblijf. En ook leuk te combineren met de GroepsGlamping of het Glampcamp!

Groepsterrein met families Groepsterrein met families

Groepskamperen in Grolloo

Het terrein biedt volop ruimte om eigen caravans en tenten neer te zetten. Omgeven door de landschappelijke gemoedelijkheid van het Drentse platteland, met alle privacy van dien, is uw verblijf met een grote groep op Boerhaarshoeve gegarandeerd een succes. Dus samen met uw familie, vrienden of andere groep  kamperen met uw eigen kampeermiddel op een eigen veldje plus indien beschikbaar een gezamenlijk onderkomen in een (safari)tent.

Het bedrijf

Al tientallen jaren lang een vertrouwd adres voor schoolkampen, verenigingsuitjes, teambuilding programma's, familie weekenden enzovoort. Gerund door een enthousiast en ervaren team van medewerkers is de Boerhaarshoeve dé locatie voor een geslaagd kamp of verblijf. Met een totale capaciteit van 160 personen is de locatie geschikt voor allerlei groepen. We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Contact

Heeft u vragen?

Bel of Whatsapp:

0592 501 418 Whatsapp