De charme van het kamperen maar dan met meer comfort en een gezamenlijke ruimte.  Op een unieke plek met fantastisch uitzicht staat onze GroepsGlamping die geschikt is voor groepen tot 40 personen.

Gezellig samen zijn in de  GroepsGlamping Gezellig samen zijn in de GroepsGlamping

Indeling

De Glampingtenten zijn eenvoudig maar volledig ingericht. De 2 slaaptenten bestaan uit safaritenten met houten wanden en zijn ingericht met (stapel) bedden. Het enige wat u zelf mee hoeft te nemen is een slaapzak, een kussen, een kussensloop en een hoeslaken. De woontent is ingericht met tafels, banken en een keukenblok. De keuken is  ingericht met ruime koelkast, spoeltafel en kookgerei. Buiten staan picknicktafels en is het mogelijk om een kampvuur te maken. Sanitaire voorzieningen bevinden zich in het toiletgebouw. De tenten staan op een prachtige plek met veel speelmogelijkheden en een fantastisch uitzicht! 

Het Bedrijf

Al tientallen jaren lang een vertrouwd adres voor schoolkampen, verenigingsuitjes, teambuilding programma's, familie weekenden enzovoort. Gerund door een enthousiast en ervaren team van medewerkers is de Boerhaarshoeve dé locatie voor een geslaagd kamp of verblijf. Met een totale capaciteit van 160 personen is de locatie geschikt voor allerlei groepen. We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Contact

Heeft u vragen?

Bel of Whatsapp:

0592 501 418 Whatsapp