De sfeer van het kamperen, gecombineerd met een comfortabele slaap en verblijfsruimte. Dat is het idee van ons Outdoor CabinCamp! Op ons kampeerveld staan 6 OutdoorCabins met plaats voor maximaal 54 personen. Samen met een gezamenlijke ruimte, sfeervolle vuurplaats met mogelijkheden om buiten te koken en een pluktuin is dit een stoere plek om te verblijven! 

CabinCamp

Het CabinCamp bestaat uit 6 OutdoorCabins, een gezamenlijke ruimte, een gezellige vuurplaats met verschillende mogelijkheden voor Outdoor Cooking en een pluktuin. Een mix tussen stoer buiten zijn en toch comfortabel kunnen overnachten. Zowel in de zomer als in de winter een unieke plek om te verblijven.

OutdoorCabins

In iedere OutdoorCabin is ruimte voor 6 tot 10 personen: 4 tot 8 slaapplaatsen beneden en 2 slaapplaatsen op de slaapzolder. De Outdoor Cabins zijn voorzien van stapelbedden en een 2 persoons slaapzolder. Gasten die verblijven in ons Outdoor CabinCamp kunnen gebruik maken van het naastgelegen moderne toiletgebouw. Niet alleen grote groepen kunnen terecht in onze Outdoor Cabins. Ook kleinere groepjes zijn welkom! Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

BaseCamp

De gemeenschappelijke ruimte noemen we het BaseCamp. Een ruim en licht groepsverblijf met een open keuken. De ingerichte keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis en een grote koelkast. In de ruimte is een beamer aanwezig. Buiten is een ruime veranda. Binnenkort wordt een pelletkachel geplaatst zodat het ook in de winter een aangenaam verblijf is.  

Het bedrijf

Al tientallen jaren lang een vertrouwd adres voor schoolkampen, verenigingsuitjes, teambuilding programma's, familie weekenden enzovoort. Gerund door een enthousiast en ervaren team van medewerkers is de Boerhaarshoeve dé locatie voor een geslaagd kamp of verblijf. Met een totale capaciteit van 160 personen is de locatie geschikt voor allerlei groepen. We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Contact

Heeft u vragen?

Bel of Whatsapp:

0592 501 418 Whatsapp