Een weekend erop uit met de familie of vrienden in het mooie Drenthe. Voorzien van alle gemakken en compleet verzorgd met maaltijden en activiteiten. U overnacht in één van onze gezellige en comfortabele Groepsverblijven.

Gezellig met de hele familie Gezellig met de hele familie

Een volledig verzorgd weekend

Op vrijdag vanaf 16.00 uur komt u bij ons aan en kunt u genieten van een heerlijk rustig begin van uw verblijf. Neem een hapje en een drankje op ons ruime terras en geniet samen met uw groep van de prachtige en sfeervolle omgeving. Op de zaterdagochtend geniet u van een stevig Drents ontbijt en vervolgens neemt u deel aan een gezellige groepsactiviteit die geschikt is voor alle leeftijden. 

De middag is ter vrije besteding en ’s avonds wordt u verwend met een uitgebreide barbecue of dinerbuffet en een kampvuur om in alle rust de dag door te nemen. Op de zondagochtend na het ontbijt kunnen wij u een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger of het Herinneringscentrum Westerbork aanbevelen. Ook het Museumdorp Orvelte en het Boomkroonpad in Drouwen zijn een bezoek meer dan waard. 

Het Arrangement

  • 2x Overnachting
  • 2x Ontbijt
  • 1x Uitgebreide barbecue of Dinerbuffet
  • 1x kampvuur
  • Drents welkomstgeschenk
  • 1x (Outdoor) activiteit

Met een keuze uit bijvoorbeeld:

Prijzen

Volwassenen € 95,-
Kinderen 4 t/m 12 jaar € 60,-
Kinderen 0 t/m 4 jaar  Gratis

*Dit arrangement is geldig van april t/m september. Uitgezonderd de feestdagen.

*Prijzen zijn geldig voor groepen vanaf 20 personen in onze groepsverblijven.

*Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,20 p.p.p.n.

Het Bedrijf

Al tientallen jaren lang zijn wij een vertrouwd adres voor schoolkampen, verenigingsuitjes, teambuilding programma's, familie weekenden enzovoort. Gerund door een enthousiast en ervaren team van medewerkers is de Boerhaarshoeve dé locatie voor een geslaagd kamp of verblijf. Met een totale capaciteit van 160 personen is de locatie geschikt voor allerlei groepen. We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.