Doordeweeks genieten met uw familie, vrienden of clubgenoten  van de bruisende rust van het Drentse landschap en natuur. Op basis van logies en ontbijt. We bieden een keur aan maaltijden en activiteiten die u bij kunt boeken. U overnacht in ee vanonze gemoedelijke en sfeervolle Groepsverblijven waar u 's avonds gezellig samen kunt zijn in de woonkamer met bar.   

Het Arrangement:

Een doordeweekse overnachting met aankomst vanaf 16.00 uur. De volgende ochtend serveren wij een stevig Drents Ontbijt in buffetvorm en daarna kunt u genieten van de prachtige omgeving of welke activiteit u ook gepland hebt.

Inclusief:

1 x Overnachting

1 x Ontbijt

Service- administratiekosten

Voor € 35,- per volwassene (April t/m Oktober € 37,50 per volwassene). Dit bij minimaal 20 personen en voor kinderen berekenen we een korting van € 10,- per kind. Dit arrangement geldt niet voor feestdagen!

Actief & Beleven

Bovenstaande arrangementen zijn uit te breiden met een aantal betaalbare activitieiten die we aanbieden in eigen beheer of in samenwerking met een van onze partners:

Bijvoorbeeld:

En daarnaast zijn er ontzettend veel bezienswaardigheden in de directe omgeving (met een (huur)fiets) waarmee u snel een leuk educatief programma in elkaar draait. 

Zoals bijvoorbeeld

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.