Wat zullen we dit jaar doen met de kerstborrel? Zijn er al kerstpakketten geregeld? Boerhaarshoeve biedt de uitkomst! Met een compleet verzorgd programma én gepersonaliseerd kerstpakket heeft u alle ingrediënten om samen met uw medewerkers het jaar op een gezellige en feestelijke manier af te sluiten.

Programma

We verwelkomen uw bedrijf in onze sfeervolle verblijven die volledig in kerstsfeer zijn ingericht. Na een drankje zorgen we voor een heerlijk winterbuffet of gaan we langs met luxe borrelhapjes. Buiten brand de vuurkorf en zorgen we voor een leuke activiteit. Natuurlijk ontbreekt een muziekje niet, maar voor een extra feestelijk tintje regelen wij een fantastische zangeres en gitarist. Als iedereen genoeg gegeten en gedronken heeft  kunnen de kerstpakketten worden meegenomen naar huis. De kerstpakketten worden gemaakt door Bertha en zijn in verschillende thema's en prijsklassen verkrijgbaar. De kerstpakketten worden prachtig ingepakt en u kunt eventueel zelf producten toevoegen.  Zit uw bedrijf een beetje bij ons in de buurt? Dan kunnen wij zelfs het vervoer van en naar uw bedrijf verzorgen met onze Trekkertram! 

Iets heel anders in gedachte? Dat kan natuurlijk ook! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Live muziek van Martijje Live muziek van Martijje

De mogelijkheden op een rijtje:

  • Vrij drinken
  • Luxe borrelhapjes
  • Dinerbuffet
  • Live muziek
  • Kampvuur
  • Gezellige activiteit
  • Vervoer van en naar bedrijf met Trekkertram
  • Bertha's Kerstpakket (mogelijk om te personaliseren)

Prijzen

We kunnen een kerstborrel inclusief kerstpakket van Bertha al aanbieden vanaf € 45,- per persoon.

Er zijn veel mogelijkheden om het programma en kerstpakket in te vullen, we denken graag met uw mee om een programma en kerstpakket te maken dat past bij uw bedrijf! 

Nieuwjaarsbijeenkomst Nieuwjaarsbijeenkomst

Nieuwjaarsreceptie of -borrel

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor het organiseren van een nieuwjaarsreceptie of -borrel. We kunnen ons voorstellen dat het einde van het jaar al druk genoeg is. Een goed begin is het halve werk, een gezellige nieuwjaarsreceptie of feestelijke nieuwjaarsborrel past daar zeker bij! Wij denken graag mee, neem gerust contact met ons op.