Een sfeervol zaaltje die multifunctioneel inzetbaar is! 'Onder de Hooizolder' is zeer geschikt om een verjaardag of jubileum te vieren maar ook voor een familiedag is het een ideale uitvalsbasis. In 2017 is de paardenstal volledig omgebouwd  om te gebruiken voor verschillende feestelijke en zakelijke doeleinden. 

Feestje?

Het vieren van een bijzondere gebeurtenis wordt extra bijzonder door dit te doen op een mooie locatie! Afhankelijk van het aantal personen kunnen we de ruimte helemaal naar wens inrichten. Met z'n allen aan een lange tafel, in knusse zitjes of aan sta tafels? Het kan allemaal! 

Familiedag

Onder de Hooizolder is de ideale uitvalsbasis voor een gezellige familiedag! Lekker met elkaar kletsen, eten en drinken.  Voor de kinderen is er buiten een speeltuin en een voetbalveld. Met onze activiteiten die eenvoudig bij te boeken zijn, wordt de familiedag helemaal een succes! 

Zelfverzorging of All-Inclusive

Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Je kunt alleen de zaal huren en zelf voor hapjes en drankjes zorgen maar het is ook mogelijk de catering deels of helemaal door ons te laten verzorgen. Naast catering hebben we ook de mogelijkheid om verschillende activiteiten voor u te organiseren. Veel geboekt in combinatie met een verblijf in 'Onder de Hooizolder' zijn het Hapjes arrangement en het Barbecue arrangement

Prijs

Onder de Hooizolder is geschikt voor groepen tot ongeveer 50 personen (afhankelijk van de gewenste opstelling). De prijs is vanaf € 10,- per persoon, met een minimum van 20 personen. Deze prijs is inclusief koffie en thee. Als u een verblijf in Onder de Hooizolder wilt combineren met onze catering en/of een activiteit maken graag een offerte op maat!

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.