De sfeer van het kamperen, gecombineerd met een comfortabele slaap en verblijfsruimte. Dat is het idee van ons Outdoor CabinCamp! Op ons kampeerveld staan 6 OutdoorCabins met plaats voor 40 personen. Samen met een gezamenlijke ruimte, sfeervolle vuurplaats met mogelijkheden om buiten te koken en een pluktuin wordt dit een stoere plek om te verblijven! De pluktuin en vuurplaats worden eind april aangelegd. Ook zijn we momenteel bezig met de bouw van een nieuwe gezamenlijke ruimte. De bouw van het Outdoor CabinCamp wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe. 

Moodboard CabinCamp Moodboard CabinCamp

CabinCamp

Het CabinCamp bestaat  uit 6 OutdoorCabins, een gezamenlijke ruimte, een gezellige vuurplaats met verschillende mogelijkheden voor Outdoor Cooking en een pluktuin. We willen een goede mix maken tussen stoer buiten en toch comfortabel kunnen overnachten. 

OutdoorCabins

In iedere OutdoorCabin is ruimte voor 6 personen: 4 slaapplaatsen beneden en 2 slaapplaatsen op de slaapzolder. Het is zelfs mogelijk om uit te breiden naar 8 personen per OutdoorCabin. De Outdoor Cabins zijn nu al comfortabel door de prima bedden. Ze worden in de toekomst ook nog voorzien van een toilet en keukenblokje! Gasten die gebruik maken van ons Outdoor CabinCamp kunnen gebruik maken van het naastgelegen moderne toiletgebouw. Niet alleen grote groepen kunnen terecht in onze Outdoor Cabins. Ook kleinere groepjes zijn welkom! Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Binnenkant, tijdens de bouw! Binnenkant, tijdens de bouw!

Het bedrijf

Al tientallen jaren lang een vertrouwd adres voor schoolkampen, verenigingsuitjes, teambuilding programma's, familie weekenden enzovoort. Gerund door een enthousiast en ervaren team van medewerkers is de Boerhaarshoeve dé locatie voor een geslaagd kamp of verblijf. Met een totale capaciteit van 160 personen is de locatie geschikt voor allerlei groepen. We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Contact

Heeft u vragen?

Bel of Whatsapp:

0592 501 418 Whatsapp