Lekker tafelen met vrienden en familie. Zelf in onze volledig uitgeruste keukens de meest heerlijke maaltijden bereiden. Of uzelf juist eens lekker laten verwennen door de chef van de Boerhaarshoeve met onze overheerlijke en typisch Drentse maaltijden en buffetten. Het kan allemaal op de Boerhaarshoeve!

winterbuffet met drentse rollade winterbuffet met drentse rollade

Een welverdiende vakantie met vrienden of familie vult iedereen op zijn eigen manier in. De een vindt het heerlijk om met zijn allen in de keuken te staan en bij te kletsen onder het genot van een glaasje, terwijl de heerlijkste gerechten worden bereid in onze professionele horecakeukens. De ander wil zich liever laten verwennen en verrassen door onze authentieke, overheerlijke cateringsmogelijkheden bereid door de chef van de Boerhaarshoeve.

Of u nu gaat voor zelfverzorging, catering of een combinatie van beide, Boerhaarshoeve biedt allerlei mogelijkheden, zoals: een overheerlijk en uitgebreid Grill Buffet , een Stevig Stamppotbuffet met worst en gebakken spek of - geheel in Drentse stijl - het Hunebed-Kluifbuffet waarbij de kipkluifjes a la chef niet mogen ontbreken!

Via ons kunt u ook uw eigen boodschappen laten bezorgen via de plaatselijke supermarkt.

Warm en koud buffet Warm en koud buffet

Mogelijkheden van Drents Ontbijt tot Barbeque Boerhaarshoeve

In het menu Maaltijden en Buffetten vindt u alle mogelijkheden voor catering op een rij. Neem
gerust contact met ons op om specifieke vragen of (dieet)wensen te bespreken. Wij staan u graag te woord.

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.