Op 12, 13 en 14 juli 2019 vindt de eerste editie van de Drenthe Trails plaats en kun je met je paard genieten van de prachtige Drentse natuur. De routes nemen je mee door een ongedwongen en stoer gebied. 

Drenthe Trails zorgt voor drie afwisselende routes die je mooiste plekjes van Drenthe laat zien! Op vrijdag en zondag staat een rit van ongeveer 2 uur op het programma. Zaterdag wordt een langere tocht gereden. De routes zijn niet alleen geschikt voor ruiters, ook menners zijn van harte welkom! Daarnaast is op het start- en finish terrein van alles te beleven en hebben we goede voorzieningen voor mens en dier. Lees hier meer over het programma en hoe je je kunt inschrijven!

Side Events

Naast de prachtige ritten biedt Drenthe Trails nog veel meer. Bij terugkomst worden verschillende workshops en clinics georganiseerd op het start- en finishterrein en voor partners en kinderen is er in de omgeving van alles te beleven! Er worden bijvoorbeeld crosslessen gegeven door Wieneke Hadderingh. Lees hier meer over de Side Events.

Voorzieningen en overnachtingsmogelijkheden

De start en finish van de Drenthe Trails zijn op het terrein van de Boerhaarshoeve waar ook ieder jaar Hippisch Holtrijk plaatsvindt. Op dit terrein hebben we de nodige voorzieningen voor mens en paard:

- Tent met bar

- Tent met stallen

- Waterpunten voor paarden

- Voldoende parkeergelegenheid

- Maaltijdvoorziening 

In de omgeving en op het terrein van de Boerhaarshoeve zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. De Boerhaarshoeve heeft een aantal Outdoor Cabins beschikbaar en het is mogelijk om je tent, caravan of camper mee te nemen om te komen kamperen! Lees hier meer over de overnachtingsmogelijkheden. 

Samenwerking

De Drenthe Trails wordt georganiseerd door de Boerhaarshoeve in samenwerking met  Hippisch actief .

Direct naar de ticketshop!

Meer informatie?

Contactformulier zonder titel