Een teamuitje in winterse sferen of het bedrijfsuitje combineren met een nieuwjaarsborrel? Dat regelen we op de Boerhaarshoeve!

Ook voor de kerstborrel ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat er ook op het programma staat, één ding is zeker: de Boerhaarshoeve is gezellig en sfeervol ingericht. Buiten verzamelen om een gezellig kampvuurtje en binnen is het behaaglijk warm. 

Winter activiteiten

Het hele jaar door bieden we teamuitjes aan. Speciaal voor de periode rondom kerst en Oud & Nieuw geven we onze activiteiten een winters thema. Wat te denken van een stoere Drop & Hike waarbij we jullie halverwege voorzien van warme chocolademelk en glühwein? Ook een hilarische spelletjesronde geïnspireerd op de Olympische Winterspelen is mogelijk. Naast vermakelijk is dit zeker goed voor de teamspirit!

Lekker binnen blijven kan natuurlijk ook. Maak je teamuitje dan bijzonder door bijvoorbeeld een mondharmonica workshop of goochelaar. We hebben veel mogelijkheden en maken daarom voor iedereen een passend programma. 

Onze winteractiviteiten zijn erg goed te combineren met een kerst- of nieuwjaarsborrel. 

Eten en drinken

Onze kok maakt overheerlijke winterbuffetten klaar. Alleen de geur al doet je het water in de mond lopen. De stoere winterbbq is ook zeker een aanrader. 

Hoeft het niet zo uitgebreid? Kies dan voor een borrel met bittergarnituur of uitgebreide hapjesplank. 

Neem contact op!

Interesse in een teamuitje, kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst?

Neem contact met ons op! 

We hebben genoeg ideeën en maken graag een programma dat past bij jullie wensen. 

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.