Op hemelsbreed 1400 meter afstand van de Boerhaarshoeve ligt het prachtige Klimbos en Klimpark Grolloo van Joytime Vrijetijdsactiviteiten. Op deze unieke plek rondom en op recreatieplas De Kleine Moere zijn inmiddels zes parcoursen gerealiseerd variërend tussen de twee en tien meter hoogte. 76 hindernissen en maar liefst 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste….

Klimpark Klimpark

Spanning & Sensatie

Een klimpark is een andere beleving van de natuur. In een bos van ongeveer 1,2 hectare zijn 6 parcoursen gebouwd. Je beweegt via de klim van boom tot boom. De parcoursen zijn van 2 tot 7 meter hoog en bieden uitdaging, plezier, avontuur en natuurlijk een adrenalinekick! De langste kabelbaan in het Klimbos is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Onze kabelbanen zijn super spannend en leuk om te doen! Je begint met een duidelijke (veiligheids) instructie. Hierna kies je zelf je parcoursen in oplopende moeilijkheidsgraad.

Wil je daarna nog een uurtje extra klimmen. Dan kun je ook nog altijd kiezen voor om het extra finaleparcours 'de Sensatie' te klimmen? Vraag het de instructeur!

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van dit spannende Klimpark? Neem dan gerust contact op met Joytime Vrijetijdsactiviteiten.

Het klimpark is ook direct te boeken bij Boerhaarshoeve! 

Hieronder vind je een overzicht van de parcoursen die je in het Klimpark kunt klimmen.

  • Het Oefenparcours
  • Parcours de Ontdekking
  • Het Familieparcours
  • Parcours de Beleving
  • Parcours Uitdaging
  • Parcours de Sensatie 

Prijzen & Boeken

Zowel het Outdoor Belevingspark als het Klimpark Grolloo zijn te boeken via Boerhaarshoeve.

Prijzen:

  4 t/m 7 jaar 8 t/m 12 jaar 13 jaar e.o 65+
Klimpark - € 16,- € 21,- € 12,50
Belevingspark - € 16,- € 21,- € 12,50
Combi € 12,50 € 27,50 € 35,- € 22,50
Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.