Met behulp van een modern GPS apparaat de omgeving verkennen? Boerhaarshoeve heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het brede gebruik van de GPS techniek. We bieden diverse activiteiten aan die gebruik maken van deze techniek, bij al deze activiteiten wordt gebruik gemaakt van moderne Garmin apparatuur. Een duidelijke en complete  uitleg van de techniek, mogelijkheden en functies van het apparaat hoort er natuurlijk bij. In het aanbod vindt u meerdere GPS-events voor groepen van alle leeftijden.

GPS Event of Wandeling  Boerhaarshoeve GPS Event of Wandeling Boerhaarshoeve

Het Mysterie van het Grollerholt

In deze GPS tocht ga je op zoek naar een moordwapen aan de hand van aanwijzingen die je onderweg vindt. Je volgt een route die je deels zelf uitstippelt met behulp van punten die in het GPS apparaat opgeslagen staan. Onderweg voer je opdrachten uit of beantwoord je vragen die leiden naar aanwijzingen. Het vinden van goede aanwijzingen brengt je uiteindelijk op de plek waar het moordwapen verstopt ligt.

De Iebeer van het Uteringskamp speciaal voor kinderen en hun ouders of begleiders

In Grolloo en Schoonloo doet het gerucht de ronde dat zich in de boswachterij Grolloo rondom het natuurgebied Uteringsveen en de Ieberenplas een vreemd dier verschanst. De geleerden zeggen dat het de Iebeer is en dat dit dier al jaren niet meer gezien is. Verschillende ooggetuigen hebben het dier gezien, maar iedereen geeft weer een andere omschrijving. Doordat alle buurtbewoners en andere nieuwsgierigen het dier al een tijd proberen te vinden heeft het zich op een goede plek verstopt.

Groeten uit Grolloo

Harry Muskee, de zanger van de bekende Cuby and the Blizzards, is het thema van deze GPS-tocht. Waarbij je op zoek gaat naar het geheim achter het succes van deze populaire band. De wandel- en zoektocht voert langs zijn standbeeld, stamcafé en de gedenksteen waar hij een van zijn bekendste songs 'Through the windows of my eyes' schreef. In Grolloo staat nog het boerderijtje waar hij en de band woonde, repeteerde en …... Dit boerderijtje is nu ingericht als het C+B Museum dat in juni 2011 geopend is. Een bezoek aan dit museum is onderdeel van deze tocht. Het geheim vind je door het volgen van een route met behulp van een GPS apparaat. Deze GPS helpt je bij het vinden van de aanwijzingen die je op verschillende plaatsen vindt.

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.