In oktober heeft er voor het eerst een instructieweekend voor ruiters vanaf 20 jaar plaatsgevonden. Leerzaam, uitdagend maar vooral ernorm gezellig. Voor ons een geslaagd weekend! Daarom van 5 tot en met 7 april het tweede instructieweekend speciaal voor ruiters vanaf 20 jaar.

Het Outdoor-Eventing weekend

Tijdens dit weekend staan er elke dag lessen op het programma, waaronder dressuur,- spring- en crosslessen. Samen met de gediplomeerde instructeurs ga je aan de slag om nieuwe dingen te leren. Gedurende het weekend wordt er aan de vaardigheden gewerkt die je tijdens een SGW wedstrijd nodig hebt. Eventing, ook wel SGW genoemd, is in de laatste jaren erg populair geworden. Dit omdat het de meest veelzijdige discipline is in de gehele paardensport. 

Vanzelfsprekend heeft niet iedereen hetzelfde niveau en zijn de individuele doelen bij de deelnemers anders, waarmee we tijdens de invulling van het programma rekening houden!

Het weekend is volledig verzorgd in een van de gezellige groepsverblijven van de Boerhaarshoeve en je paard kan op stal of in de wei. Alle andere opties zijn natuurlijk bespreekbaar.

Prijzen: Een weekend met weidegang € 250,-. Een weekend inclusief stalling € 300,-.

Samenwerking

Voor het Outdoor Instructie weekend zijn we wederom een samenwerking met Wieneke Hadderingh aangegaan. Wieneke is Allround en Eventing instructrice, crossbouwer en KNHS-docent. Wieneke geeft al een aantal jaar met veel enthousiasme de crosslessen van de instructieweken. Samen met KNHS-docent en ORUN-Examinator Roel-Poppe en Frida Lubbers een ideale combinatie. 

Inschrijfformulier Outdoor-Instructieweekend

Geef je snel op via onderstaand inschrijfformulier.

Inschrijfformulier Outdoor-Instructieweekend
  • --