Tijdens het Bixiekamp gaat uw kind in kleine groepjes onder deskundige begeleiding  met eigen pony (of huurpony) de leukste vakantie ooit beleven. Naast de lessen en het omgaan met de pony staat vooral de gezelligheid en het plezier samen met het dier centraal.

Een onvergetelijk weekend vol PonyPlezier, waar spelen en leren hand in hand gaan!

Het Bixiekamp is een uniek concept in Nederland voor ponyruitertjes in de leeftijdscategorie van 6 t/m 12 jaar.
Als je net even iets meer wil leren van, met en over je (eigen) pony en zin hebt in een super gezellig weekend is dit je kans!

Naast de dressuur, spring en misschien wel crosslessen, wordt er veel tijd besteed aan het spelenderwijs zelfstandig kunnen omgaan met je pony. Meehelpen met voeren, naar de wei brengen en natuurlijk het netjes onderhouden van de stal en alle spullen hoort daar dan ook bij.

Natuurlijk is er tijdens dit weekend ook volop tijd voor een heleboel gezelligheid en plezier! Op het programma vol met ponyspelletjes staan onder andere een voltigeles, ponyspeurtocht, pimp-my-pony en een spannende buitenrit...
De individuele begeleiding van de instructeurs en de ervaren (pedagogisch geschoolde) leidsters zorgen er voor dat alle deelnemers een onvergetelijk weekend krijgen en met veel leuke ervaringen naar huis gaan!

Dit ‘Bixiekamp’ start op: vrijdag 28 juli om 12.00 uur en eindigt op zondag 30 juli om 16.00 uur. Het weekend is volledig verzorgd in een van de gezellige groepsverblijven van de Boerhaarshoeve en je pony kan op stal of in de wei. Er zijn een beperkt aantal (huur)pony’s aanwezig. Natuurlijk zijn alle andere opties bespreekbaar.

Kosten: Een weekend met weidegang €180,- en een weekend inclusief stalling €220,-. Er zijn een beperkt aantal (huur)pony’s aanwezig. 

Samenwerking

Voor het Bixiekamp zijn we de samenwerking aangegaan met Wieneke Hadderingh. Wieneke is naast Allround en Eventing instructrice ook crossbouwer en KNHS-docent en heeft daarnaast ook de nodige ervaring in het organiseren en leiden van instructieweken en het begeleiden van jonge kinderen. Samen met KNHS-docent Roel-Poppe en pedagogisch opgeleid Frida Lubbers een ideale combinatie van kennis en expertise in het begeleiden van jeugd en kinderen.

Bij ons staat het plezier hebben met de pony's en een geweldige vakantie beleven met z'n allen centraal. Iedereen mag bij ons mee doen en uw kind komt vast met vele nieuwe vrienden thuis.

Inschrijfformulier Bixiekamp 2017
  • --
Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.