De charme van het kamperen en de luxe en comfort van een Groepsverblijf.   Een unieke en sfeervolle accommodatie in 'glamping' stijl. De GroepsGlamping is geschikt voor groepen tot 40 personen! Erg goed te combineren met een van onze aantrekkelijk geprijsde activiteiten en maaltijden.

 

Gezellig samen zijn in de  GroepsGlamping Gezellig samen zijn in de GroepsGlamping

Indeling

De Glampingtenten zijn volledig ingericht, sfeervol, knus en compleet. De slaaptenten bestaan uit 2 aan elkaar gekoppelde safaritenten ingericht met (stapel) bedden. Het enige wat u zelf mee hoeft te nemen is een eigen slaapzak, een kussen, een kussensloop en een hoeslaken. De woontent is ingericht met zithoek, eettafels, stoelen en barkrukken. De ruime veranda heeft houten terrasmeubilair. De keuken is ingericht met ruime koelkast, spoeltafel en kookgerei. De tenten staan op een mooie ruime en rustige plaats met veel speelmogelijkheden en een fantastisch uitzicht!

Het Bedrijf

Al tientallen jaren lang een vertrouwd adres voor schoolkampen, verenigingsuitjes, teambuilding programma's, familie weekenden enzovoort. Gerund door een enthousiast en ervaren team van medewerkers is de Boerhaarshoeve dé locatie voor een geslaagd kamp of verblijf. Met een totale capaciteit van 160 personen is de locatie geschikt voor allerlei groepen. We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Wilt u meer weten over onze Groeps Glamping Safaritenten?

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Boek nu »

Contact

Heeft u vragen?

Bel of Whatsapp:

0592 501 418 Whatsapp