Gezellig Kamperen in 'Glamping' stijl met uw groep en geen eigen tenten opzetten. Gelegen op een van de mooiste plekjes van ons terrein, met een schitterend uitzicht over het Boerhaarsveld. Desgewenst verzorgen wij  aantrekkelijk geprijsde maaltijden en activiteiten om uw verblijf in stijl compleet te maken.

GlamCamp GlamCamp

De Indeling

Kamperen met uw groep en het gemak van volledig ingerichte woon- en slaaptenten. De safari woontent is ingericht met tafels, stoelen en een minikeuken met stromend water, koelkastje en kookgelegenheid. De verschillende slaaptenten zijn voorzien van slaapmatten. Het enige wat u mee hoeft te nemen is een eigen slaapzak, een kussen, een kussensloop en een hoeslaken.

Het GlampCamp en omliggend veld is alleen voor uw groep. Het sanitair bevindt zich op loopafstand.

Het bedrijf

Al tientallen jaren lang een vertrouwd adres voor schoolkampen, verenigingsuitjes, teambuilding programma's, familie weekenden enzovoort. Gerund door een enthousiast en ervaren team van medewerkers is de Boerhaarshoeve dé locatie voor een geslaagd kamp of verblijf. Met een totale capaciteit van 160 personen is de locatie geschikt voor allerlei groepen. We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Boek nu »

Contact

Heeft u vragen?

Bel of Whatsapp:

0592 501 418 Whatsapp