De sfeer van het kamperen, gecombineerd met een comfortabele slaap en verblijfsruimte. Dat is het idee van ons CabinCamp! Op ons kampeerveld staan inmiddels 3 OutdoorCabins waarbij de  bouw vergevorderd is. Voor april 2019 komen daar nog 3 bij zodat er straks plaats is voor 36 personen. Samen met een gezamenlijke ruimte, sfeervolle vuurplaats met mogelijkheden om buiten te koken en een pluktuin wordt dit een stoere plek om te verblijven! De bouw van de Outdoor Cabins wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Drenthe.

Moodboard CabinCamp Moodboard CabinCamp

CabinCamp

Het CabinCamp bestaat straks uit 6 OutdoorCabins, een gezamenlijke ruimte, een gezellige vuurplaats met verschillende mogelijkheden voor Outdoor Cooking en een pluktuin. Het moodboard hierboven geeft alvast de sfeer aan die het moet krijgen. 

OutdoorCabins

In iedere OutdoorCabin is ruimte voor 6 personen: 4 bedden beneden en 2 slaapplaatsen op de slaapzolder. Het is zelfs mogelijk om uit te breiden naar 8 personen per OutdoorCabin. 

Binnenkant, tijdens de bouw! Binnenkant, tijdens de bouw!

Het bedrijf

Al tientallen jaren lang een vertrouwd adres voor schoolkampen, verenigingsuitjes, teambuilding programma's, familie weekenden enzovoort. Gerund door een enthousiast en ervaren team van medewerkers is de Boerhaarshoeve dé locatie voor een geslaagd kamp of verblijf. Met een totale capaciteit van 160 personen is de locatie geschikt voor allerlei groepen. We zien er naar uit om jullie te verwelkomen!

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.

Contact

Heeft u vragen?

Bel of Whatsapp:

0592 501 418 Whatsapp