Een leuk totaal arrangement voor jong en oud! Ideaal voor families, vrienden en verenigingen die een  dagje gezellig en actief bezig  willen! Met een leuke activiteit waarover na afloop nog gezellig kan worden gekletst onder het genot van een heerlijk buffet. Ideaal om uw verblijf bij ons dubbel en dwars te laten slagen!

Gezellig bij elkaar Gezellig bij elkaar

Voor wie?

Wilt u ook eens wat anders en een leuke invulling geven aan een dag met personeel, vrienden of familie? We maken samen met u een programma op maat.

In een ongedwongen sfeer in een van onze gezellige verblijven, en de kinderen kunnen ongestoord spelen. 

Dagarrangement

Een voorbeeld van een dagarrangement waar vaak gebruik van wordt gemaakt:

  • Ontvangst met koffie, thee en koek of gebak.
  • Een gezellige outdooractivitiet 'Bössel Gooien' of 'Letterboxen Rondje Grolloo'. Voorafgaand aan de activiteit leggen wij de spelregels van een van de activiteiten aan u uit
  • Na deze actieve middag smaakt een heerlijk afsluitend Grill Buffet of  iets anders in een van onze sfeervolle ruimtes extra lekker!

U kunt  uw eigen consumpties meenemen en gebruik maken van onze bar. Lekker betaalbaar!

Feestavond

Graag eens iets anders dan anders? Te weinig ruimte thuis? We verzorgen graag uw verjaardag of ander soort feest in één van onze luxe en comfortabele zalen. Boerhaarshoeve biedt verschillende mogelijkheden. Van koffie met gebak of koek  en van hapjesbuffet tot gezellige (indoor) BBQ. Voor elk budget is iets te arrangeren!

Heeft u een specifiek feestje? Neem dan contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende prijsopgaaf! 

Contactformulier
  • Wilt u meer informatie of boeken? Vul dan onderstaand formulier in.